1 Ekim 2008 Çarşamba

İNTERNETTE PARA KAZANMA

İnternetten reklamlar vasıtasıyla üyelerine para kazandıran siteler mevcut. Bu siteler kendilerine reklam veren web sitelerinin reklamlarını yayımlıyor ve reklam veren sitelerin reklamlarına yapılan her tıklama için üyelerine belli miktarda para ödüyor. Bu konuda internette pek çok site olmasına karşın, üyelerine ödeme yapma konusunda kendini ispatlamış bir siteden bahsedeceğim sizlere. Öncelikle siteye üye olmak için buraya tıklayın.

Üyelik sayfasını aşağıdaki açıklamalar yardımıyla kısa sürede doldurarak kazanmaya hemen başlayabilirsiniz.


Bu ekrandan sonra şu hata mesajları ile karşılaşabilirsiniz:
"Username Already exists..." : Seçtiğiniz kullanıcı adı kullanılıyor. Kullanıcı adını değiştirmelisiniz.
"Invalid verification code entered" : Resimdeki harfler yanlış girildi. Bu alanın büyük/küçük harf duyarlı olduğunu unutmayın.

UYARI VE HATIRLATMA: Ödemelerinizi sorunsuz alabilmeniz ve üyeliğinizin iptal edilmemesi için tüm site kurallarına daima uymalı ve özellikle bu site ile ödemelerinizin gönderileceği http://www.alertpay.com/ internet sitesine kayıt esnasında geçerli bir e-mail adresi girmeniz gerektiğini unutmayın. Güvenlik konusunda son derece titiz davranan bu sitelere kendinizle ilgili vereceğiniz yanlış bilgiler, emeklerinizin boşa gitmesinden başka bir şeye yaramaz. Tüm dünya çapında yüzbinlerce kişinin üye olup para kazandığı bu sitelere, haklı olarak sizin gerçekten siz olduğunuzu ispatlamanız için istenen adres, fatura ya da ehliyet fotokopisi gibi şahsi bilgilerinizi vermekten çekinecekseniz, "kayıt için kendinizi yormayın" derim. Kaldı ki bu sitelere verdiğiniz sınırlı bilgilerle, kötü niyetli de olsa hiç kimse sizi maddi bir kayba uğratamaz.

REFERANS SİSTEMİ

http://bux.to/register.php?r=

Üye olduktan sonra yukarıdaki link'in sonuna kendi kullanıcı adınızı ekleyip, tanıdıklarınıza bu adresi vererek tanıdıklarınızı kendi referansınızla üye edebilirsiniz. Örnek: http://bux.to/register.php?r=theportal

Bu sitenin en güzel yönlerinden birisi, alt üyelerinizin tıklamalarından elde ettikleri kazançlarının sizin hesabınıza da aynen yazılması. Sitede "Surf Ads" sayfasında günde 20-25 civarı ilan çıkıyor. Tek yapmanız gereken; her gün bu ilanlara tek tek tıklayıp 30'dan geriye saymalarını beklemek. Her bir ilan bittiğinde "Surf Ads" sayfasında ilanın üzeri çizilir ve hesabınıza üyelik durumunuza göre para yatar. Bu işlem günde yaklaşık 15 dakika sürüyor, fakat bir reklama tıkladıktan sonra diğer programlarda gezinebilirsiniz, reklam sayfasında bekleme zorunluluğunuz yok. Hesap bakiyeniz ve alt üye bilgilerinizi "My Stats" sayfasından görebilirsiniz. İlk aşamada sizin ve alt üyelerinizin her tıklaması başına 1 cent kazandıran site, üyeliğinizi yükseltmeniz halinde bu tutarı 1,25 cent'e yükseltiyor ve bir günde tıklayabileceğiniz ilan sayısını en az 50 yapıyor. Bu rakamlar ilk bakışta size az gibi gelebilir, fakat sitede kazancınızın büyük kısmını alt üyeleriniz vasıtasıyla elde ettiğinizi aklınızdan çıkarmayın. Bu nedenle alt üye sayınızı ne kadar çoğaltırsanız, kazancınızı da o miktarda arttırmış olursunuz. Kabaca bir hesap yapacak olursak, başlangıç üyeliğinde tıklama başına 1 cent kazanan bir üye, 20 adet alt üyeye sahip olur ve her birisi her gün 15 tıklama yaparsa, günde 2,40 dolar para kazanır, ki bu rakam aylık 72 dolar kazanç demektir. Telefon ve internet faturanızı ödeyebileceğiniz bu rakam sizi kesmediyse bir alt paragraftaki seçenek, daha çok kazanmanız için size bir yol gösterecektir.

Sitenin bir başka avantajı ise alt üye satın alma özelliği. Üye bulma konusunda sıkıntı çekiyorsanız, web sitesi size uygun fiyatlar karşılığında, yeni üye olan kullanıcıları yönlendiriyor. Bir başka deyişle, sisteme onları sizin referansınızla üye olmuş gibi kaydediyor ve böylece onların her gün yaptıkları tıklamalar sizin hesabınıza nakit olarak yazılıyor. Ben bu sistemi denedim, gerçekten de avantajlı. Satın aldığınız üyelikler, bir ay bile geçmeden ödediğiniz parayı size kazandırıyor. Sistemi planlı, programlı biçimde kullanan üyeler arasında haftada birkaç yüz dolar kazanan üyeler mevcut. Başarılı üyelerin hesap detaylarını sitede kendiniz de görebilirsiniz.

Sitede para kazanmaya başladıktan sonra, hesabınız en az 10 dolara ulaştığında ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için siteye kayıt esnasında bildirdiğiniz e-mail adresinizi kullanarak http://www.alertpay.com/ internet sitesine kayıt olmalısınız. Paranız bu internet sitesi vasıtasıyla banka hesabınıza yatırılıyor. Ödeme konusunda sorun yaşamamanız için özellikle bu siteye kendinizle ilgili vereceğiniz; e-mail adresiniz, adınız, adresiniz, banka hesap numaranız gibi bilgilerin tamamen doğru olması gerektiğini tekrar hatırlatıyorum. Bu sayfada anlatılanlar hakkında soru ve sorunlarınızı İletişim sayfamıza yazabilirsiniz. Şimdiden hayırlı kazançlar...

Hiç yorum yok: